Studio

 

Voor alle audio- en videoproducties heb ik bij Q-Tracx de beschikking over een eigen montagestudio, met alle benodigde professionele audio- en video-apparatuur. Hier kan ik mij naar hartelust concentreren op de montages van beeld, animaties en geluid. Een heerlijke plek om werken, waar opdrachtgevers altijd welkom zijn voor een kop koffie en om de voortgang van  hun producties van dichtbij mee te maken! 

 

Voice-overs

 

Voor videoproducties, radio- en tv-commercials, aankondigingen en dergelijke, word ik zeer regelmatig gevraagd om de voice-overs in te spreken. Niet alleen de jarenlange ervaring met inspreken, maar ook de studio met eigen apparatuur, helpen om snel en vakkundig voice-overs af te leveren. 
Kijk op de site paul.korpelshoek@korpelshoek.com waar je diverse voorbeelden ziet en hoort van mijn  stem.

 

Camera-apparatuur

 

 

Voor de opnames van bedrijfsvideo's, het maken van interviews, aftermovies en reportages werk ik veel samen met diverse cameramamensen en ik heb daarnaast ook een eigen 4K-cameraset, inclusief zendermicrofoons, lichtsets, autocue, greenscreen en de nodige accessoires om op lokatie opnames te kunnen maken. 

 

Livestreams

 

Sinds de corona-pandemie heb ik de beschikking over een livestreamset, waarmee je op lokatie een live-uitzending kunt verzorgen. Van raadsvergadering tot online dealerbijeenkomst, met een goede internetverbinding kun je tot in de verste hoeken van de wereld communiceren. Ik heb hiervoor de benodigde av-apparatuur beschikbaar: klein, compact en snel op te bouwen.   

 

Podcasts

 

Podcasts zijn helemaal 'hot' in deze tijd. Er is geen bedrijf of organisatie die er niet mee bezig is. De apparatuur die ervoor nodig is, is eenvoudig en heel efficiënt. De podcastset die ik heb, bestaat uit een digitale audiomixer, 4 microfoons, 4 koptelefoons en een laptop voor eventuele live-uitzending.