Hieronder enkele quotes van opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt. De volledige aanbevelingen zijn te lezen op mijn LinkedIn-pagina.

 

"Q-Tracx Videocommunicatie heeft ons op geweldige wijze bijgestaan in de visuele productie voor de Koning Willem I Prijzen. Prachtige graphics en videowerk! Werken met Paul is een feestje, heldere communicatie, creativiteit en deskundigheid! Alle afspraken worden nagekomen en niets is te veel! Dank Paul en op naar de volgende!"

Nicole van der Valk | Founder & Business Director at IINII

bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.

"Q-Tracx Videocommunicatie has been essential in shaping many of our marketing messages and positioning of the ACE brand in the market (...). I would highly recommend Paul to support marketing and corporate communication."

Arthur Willigenburg | Managing Partner & Founder ACE+ Company

 

 

"Paul turns footage into magic and really knows what is needed to involve the viewers. From camera angles, to sound, to lighting to the interview topics and how it is presented; he has a professional opinion of it and is also trying to do things in a better way.  All in a cooperative, professional and friendly way."

Michiel Manten | Director at Fairbanks Netherlands | Ceph at 42on

bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.

"Paul is een bevlogen vakman en ook een mooi voorbeeld van iemand die al lang geleden 'de regie van zijn leven zelf in handen nam'. Ik kan Paul van harte aanbevelen vanwege zijn capaciteiten en enorme veelzijdigheid. Al zijn skills als filmmaker/editor, zijn kwaliteitsnorm, het inlevingsvermogen en zijn vaardigheid om vanuit niets, iets te maken, kwamen tot uiting in de snelle productie van mijn videotrailer. De prijs/kwaliteit verhouding was ook nog eens boven verwachting."

John van Katwijk | Entertainment & Media Consultant, Author and Keynote Speaker

 

"Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van visuals, dus voor mij waren animaties belangrijk in mijn bedrijfsvideo. De manier waarop Paul alles heeft bewerkt en in beeld heeft gebracht, zorgt ervoor dat mijn werk goed tot zijn recht komt en dat was het doel van de video. Het filmpje maakt me écht trots op mijn bedrijf."

Marc Don | UX/UI Designer MD2 

 

"Ontzettend gaaf om Paul aan het werk te zien bij de opnames van ondernemers voor hun personal brand video's. Paul is een regisseur die de performer op zijn gemak stelt en op een creatieve en doelgerichte wijze indruk maakt op de kijker. Het was een eer om getuige te mogen zijn van zijn vakmanschap. "

Kirsten van Loon | Social Media Specialist @Linkways

bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.